Vaskulárna lebka

Vaskulárna lebka

Objednávacie číslo: 4005.ZJY382V

1 227,60 Eur s DPH 1 023,00 Eur bez DPH

ks

Nákupom získate 511 Bodov
Viac ako nákup. Získavate servis a odborné poradenstvo. Spýtajte sa, ktoré produkty a ich kombinácie doporučujeme presne vám.

Lebka dospelého človeka v životnej veľkosti s horizontálnym rezom klenby.

Model demonštruje hlavné žily a artérie hlavy (externé a interné) a krku. čeľusť nie je pohyblivá ani odnímateľná - jednoliata lebka potom môže byť ľubovoľne polohovaná na flexibilnom podstavci pre predvedenie všetkých detailov, vrátane tých na jej spodku.

Po sňatí lebečnej klenby sú viditeľné všetky vnútorné lebečné štruktúry. Jednotlivé lebečné kosti sú zreteľne demonštrované a vďaka starostlivému formovaniu zobrazujú také detaily ako jemné nosové kostičky, vnútorný kanál karotídy a bodcovité výbežky v reálnej veľkosti.

Model je dodávaný vrátane stojanu a siedmich krčných stavcov. Na jednej strane sú červene zobrazené artérie a na druhej modro nervy. Po odobratí klenby sú viditeľné hlavné nervy a artérie na spodine lebečnej.

Lebka je vyrobená zo špeciálneho plastu, ktorý na pohľad i dotyk pôsobí ako reálna kosť. Tento materiál umožňuje verne reprodukovať jemné anatomické detaily spĺňajúce najnáročnejšie požiadavky.

Kosti - filter
Lebky
Množstevná jednotka
ks
Vaskulární lebka

Vaskulárna lebka

1.227,60 Eur s DPH Len na objednanie

ks