LF03686 - Zdokonalený trenažér zaistenia dýchacích ciest dospelého Larry

LF03686 - Zdokonalený trenažér zaistenia dýchacích ciest dospelého Larry

Objednávacie číslo: 4107.LF03686

2 462,40 Eur s DPH 2 052,00 Eur bez DPH

ks

Nákupom získate 1 026 Bodov
Viac ako nákup. Získavate servis a odborné poradenstvo. Spýtajte sa, ktoré produkty a ich kombinácie doporučujeme presne vám.

Pokročilý trenažér pre zaistenie dýchacích ciest Larry okrem všetkých vlastností štandardných modelov poskytuje opuch jazyka a laryngospazmus. Teraz môžete vašim študentom ukázať ďalšie obťažnosti, s ktorými sa môžu stretnúť v reálom živote. Tento trenažér pre zaistenie dýchacích ciest simuluje pacienta bez anestézie pre nácvik intubácie, ventilácie, odsávania a KPR techník. Medzi realistickú anatómiu a orientačné miesta patria zuby, jazyk, hltan a nosohltan, hrtan, príklopka hrtanová, hlasivkové chrupavky, falošné hlasivky, pravé hlasivky, priedušnica, pľúca, pažerák a žalúdok. Trenažér vám umožňuje nacvičovať orálnu, digitálnu a nazálnu intubáciu a rovnako tak aj zavedenie nástrojov ako E.T., E.O.A., P.T.L., L.M.A., E.G.T.A., Combitube® a King LT. Keď aplikujete tlak na prstencovú chrupavku, zmení sa pozícia priedušnice a uzatvorí sa pažerák, čo umožňuje realisticky nacvičovať Sellickov manéver. Vrátane manuálneho krčnicového pulzu. Vďaka svojej polohe mierne dopredu, opuchajúcemu jazyku a hlasivkám je Advanced Airway Larry skvelým trenažérom pre úvodný aj pokročilý nácvik. Je možné tiež nacvičovať a vyhodnocovať techniky odsávania a správneho nafúknutia manžety.

Hlavnými rysmi sú odolná konštrukcia a bifurkácia pľúc. Pripojením na základné torzo CPARLENE môžete vykonávať výučbu KPR techník, ale aj procedúry spriechodnenia dýchacích ciest. Balenie navyše obsahuje lubrikačný sprej a dolné dýchacie cesty.

Prevedenie
Torzo dospelého
Množstevná jednotka
ks
LF03686 - Zdokonalený trenažér zajištění dýchacích cest dospělého Larry

LF03686 - Zdokonalený trenažér zaistenia dýchacích ciest dospelého Larry

2.462,40 Eur s DPH Len na objednanie

ks