WhirlPak - Sterilné vaky pre uchovanie vzoriek

Sáčky Whirl-Pak boli vyvinuté pred takmer štyridsiatimi rokmi, čím sa stali prvými sterilnými sáčikmi na vzorky na trhu. Boli navrhnuté ako prepravné sáčky na mlieko, ktoré slúžili na zber vzoriek vyprodukovaného mlieka. Sáčky Whirl-Pak umožnili vznik "systému univerzálnych vzoriek", čo znamená využitie jednej vzorky ku všetkým testom, ktoré je potrebné vykonať na overenie jeho kvality, látok obsiahnutých v produkte a toho, či vyhovuje požiadavkám vyplývajúcim zo zákona. Vrecká na vzorky Whirl-Pak sú vyrobené z poloprírodného polyetylénu s nízkou hustotou, ktorý vreckám prepožičiava dve dôležité vlastnosti:

  • Výnimočne čistá fólia – možno je ľahko vidieť skrz
  • Mimoriadna sila – nerozbitná nádrž na vzorky

Sáčky je možné využiť na odoberanie vzoriek kvapalín, polopevných a pevných látok. Sáčky Whirl-Pak sú patentované pod patentom číslo 2973131 a nasledujúcimi patentmi. Hrúbka fólie môže byť v rozmedzí od 0,57 mm do 1,02 mm a závisí od veľkosti a typu sáčku. Vďaka vysoko kvalitnému zmiešanému polyetylénu nie je na dosiahnutie optimálnej pevnosti sáčku potreba veľká hrúbka fólie.

Ochranné pásiky

Všetky sáčky Whirl-Pak majú pásiky, ktoré chránia pred pretrhnutím. Tento patentovaný postup rozširuje lem pásika na koncoch drôtu, čím eliminuje ostré body, ktoré by mohli pretrhnúť sáčok, poškriabať niečiu ruku alebo pretrhnúť rukavice. Túto dôležitú pomôcku majú iba sáčky Whirl-Pak, čo z nich robí najľahšie a najbezpečnejšie použiteľné laboratórne sáčky! Ochranné pásiky sú patentované pod patentom číslo 5180229.

Whirl-Pak Standard Bag Whirl-Pak Standard Bag
Objednávacie číslo: 7005.B01020WA
Objem [ml]: 710
Rozmery (š × d) [cm]: 15 × 23; 0,076 mm

Informácia o cene na vyžiadanie

1-24 57

Zobraziť ďalší (24)