Univerzálna figurína MENŠÍ DOSPELÝ 70/165

Univerzálna figurína MENŠÍ DOSPELÝ 70/165

Objednávacie číslo: 4117.RLNO70

1 912,80 Eur s DPH 1 594,00 Eur bez DPH

ks

Nákupom získate 239 Bodov
Viac ako nákup. Získavate servis a odborné poradenstvo. Spýtajte sa, ktoré produkty a ich kombinácie doporučujeme presne vám.

Kostra tela je veľmi odolná proti hnilobe, plátno je dvakrát prešité. Polypropylenová tkanina poskytuje vysokú pevnosť a trvanlivosť, a to najmä na najviac namáhaných miestach. Ochranné kombinézy sú vystužené popruhmi a je možné ich prať v pračke. U overalov dospelých figurín je zakončenie rúk chránené nylonom vystuženým PVC.
Všetky figuríny nad 20 kg sú dodávané s čižmami. Tvar hlavy umožňuje montáž všetkých druhov imobilizačných límcov. tvárová maska a nasadzovacia kapucňa sú k dispozícii ako príslušenstvo. V prípade, že cvičenie zahrňuje neustálé preťahovanie figurín, doporučujeme z príslušenstva „preťahovacie chrániče“ pre dodatočnú ochranu. Figuríny je možné bezpečne použíť v situáciách pri teplotách do 100°C.
Všetky figuríny sú novo vyrábané z vodoodolného a samozhášacieho polyesteru, ktorý je 4× pevnejší než pôvodný materiál z PVC. Bez toho aby sa zničila, je možné figurínu prejsť vozidlom 4×4 alebo zhodiť z 2. poschodia. Figuríny hojne využíva aj armáda, tieto sú vybavené skladovými číslami NATO.
Dostupné v 7 veľkostiach a váhach, od detskej figuríny 5 kg až po veľmi ťažké 100 kg.

Hmotnosť [kg]
70
Veľkosť [cm]
165
Množstevná jednotka
ks
Univerzální (celá série)

Univerzálna figurína MENŠÍ DOSPELÝ 70/165

1.912,80 Eur s DPH Len na objednanie

ks