Prestan Professional Infant – KPR-AED simulátor dojčaťa s KPR monitorom - balenie 4 ks

Prestan Professional Infant – KPR-AED simulátor dojčaťa s KPR monitorom - balenie 4 ks

Objednávacie číslo: 4115.PPIM400MMS

928,80 Eur s DPH 774,00 Eur bez DPH

ks

Nákupom získate 387 Bodov
Viac ako nákup. Získavate servis a odborné poradenstvo. Spýtajte sa, ktoré produkty a ich kombinácie doporučujeme presne vám.

Realistické vlastnosti a hmotnosť modelu PRESTAN Professional Infant umožňujú realistický nácvik KPR dojčaťa. Vytvarované telesné kontúry a na dotyk realistická koža pripravujú študentov na reálne prípady záchrany života dieťaťa. Hlava simuluje spôsob, akým by sa pohybovala hlava skutočného dieťaťa. Záklon tváre/hlavy umocňuje zážitok z nácviku KPR a učí študentov, ako počas KPR odblokovať dýchacie cesty. Simulátor je vybavený rovnakými vlastnosťami KPR odozvy, ako ostatné figuríny dieťaťa a dospelého série Professional.

Figurína je plne v súlade s aktuálnymi priemyselnými smernicami, vrátane najnovšieho nariadenia AHA pre integrovanú odozvu.

Model je dostupný v strednom odtieňu kože iba s KPR odozvou a v baleniu po 1 kuse alebo po 4 kusoch.

Všetky figuríny PRESTAN pre nácvik KPR sú vyrobené v USA.

Ďalšie detaily:

Všetky figuríny PRESTAN Professional sú dostupné s revolučným monitorom frekvencií KPR, ktorý umožňuje okamžitú odozvu ako inštruktorom, tak študentom. Vizuálna odozva z monitoru frekvencie KPR poskytuje študentom realistický pocit vykonania 100-120 kompresií za minútu. Svetielka nepretržite signalizujú vývoj frekvencie a potvrdzujú tak, že kompresie sú v rozsahu 100-120 kompresií za minútu odporúčanom priemyselnými smernicami. Žlté svetlo bude blikať vtedy, keď je prekročený horný limit 120 kompresií za minútu, a upozorňuje tak študentov, aby spomalili. Inštruktori môžu ľahko a rýchlo sledovať niekoľko študentov naraz.

Okrem vizuálneho monitoru frekvencie KPR študenti tiež budú môcť počuť zvuk cvaknutia, keď je hrudník stlačený do správnej hĺbky 5-6 cm, čo im umožňuje precítiť správnu silu potrebnú k prevedeniu kompresií hrudníku v skutočných prípadoch.

Monitor KPR frekvencie je možné zakúpiť zvlášť pre vylepšenie akejkoľvek figuríny PRESTAN Professional bez monitoru.

 

prestan-signalizace


Obsahuje:

  • 4 figuríny (svetlá farba kože)
  • 4 KPR monitory (s dvomi AA batériami)
  • 50 pľúcnych vakov
  • príručka
  • 1 prenosný obal pre všetky figuríny
Prevedenie
Figurína novorodenca
Množstevná jednotka
ks
Prestan Professional Infant – Resuscitační simulátor kojence – sada 4 ks

Prestan Professional Infant – KPR-AED simulátor dojčaťa s KPR monitorom - balenie 4 ks

928,80 Eur s DPH Len na objednanie

ks