MP1910 - Povrch chodidla a povrchový rez priehlavkom

MP1910 - Povrch chodidla a povrchový rez priehlavkom

Objednávacie číslo: 4003.MP1910

1 176,00 Eur s DPH 980,00 Eur bez DPH

ks

Nákupom získate 343 Bodov
Viac ako nákup. Získavate servis a odborné poradenstvo. Spýtajte sa, ktoré produkty a ich kombinácie doporučujeme presne vám.

Tento 3D vytlačený model chodidla ukazuje povrch chodidla a disekciu priehlavku.

Predná časť chodidlovej aponeurózy je na modeli odstránená. Plantárny povrch je odkrytý do prvej vrstvy svalstva. Počiatok plantárnej aponeurózy je na modeli ponechaný spolu s pripojením k štvrtej priehlavkovej kosti. M. flexor digitorium brevis prekrýva m. flexor digitorum longus, je však stále viditeľný spolu s musculi lumbricales pri púzdre pre ohýbač. Povrchové vetvenia vnútorných a vonkajších plantárnych nervov vidíme na okrajoch krátkeho ohýbača prstov. Na okrajoch rozrábky môžeme nájsť ohýbač a flexoru palca spolu s vnútornými a vonkajšími úponmi krátkeho ohýbača palca vedúce k sezamským kostičkám na oboch stranách dlhého ohýbača palca.

Pokožka na chrbte chodidla bola odstránená pre ukážku dorzálnej fascie a šliach chodidla. Dorzálna fascia je v spodnej časti odstránená pre ukážku krátkeho naťahovača palca, šliach krátkeho naťahovača prstov, dlhého naťahovača prstov a dorzálnych medzikostných svalov.

Na vrchnom konci modelu vidíme holennú a lýtkovú kosť spojené medzikostnou membránou. Ďalej možno pozorovať svaly spolu s Achillovou šľachou, zadné holenné tepny a žily a povrchné fibulárny a holenný nerv v horizontálnom reze.

Množstevná jednotka
ks
MP1910

MP1910 - Povrch chodidla a povrchový rez priehlavkom

1.176,00 Eur s DPH Len na objednanie

ks