MP1630 - Vedľajšie nosové dutiny

MP1630 - Vedľajšie nosové dutiny

Objednávacie číslo: 4003.MP1630

596,40 Eur s DPH 497,00 Eur bez DPH

ks

Nákupom získate 174 Bodov
Viac ako nákup. Získavate servis a odborné poradenstvo. Spýtajte sa, ktoré produkty a ich kombinácie doporučujeme presne vám.

Tento unikátny model bol vytvorený z údajov v durálnej lebke. Údaje boli nadobudnuté z CT a segmentácie vnútorných priestorov. Časť lebky bola zachovaná, ale pre odhalenie vedľajších dutín nosných boli niektoré časti odstránené. Párové predné dutiny, s čiastočne rozdelenou pravou dutinou, sú sfarbené modro. Ľavá dutina je naľavo čiastočne obklopená čelovou kosťou.

Pravá strana je kompletne odkrytá a zobrazuje frontonazálnu dutinu a tzv. lievik strednej dráhy nosnej dutiny. Fialovo sfarbené čuchové dutiny alebo vzduchové komory sú zobrazené iba na ľavej strane. Model obsahuje stredovú stenu očnice zloženú z pars orbitalis čuchovej kosti. Čeľustná dutina (zelená) naľavo bola čiastočne odhalená a čiastočne ponechaná vnútri čeľuste. Je jasne vidieť, prečo je táto dutina dôležitým spodným spojením očnice. Otvor čeľustnej dutiny do postrannej steny nosa je ťažko rozoznateľný ako malá zelená škvrnka v strednom zvukovode. Ľavá dutina klinovej kosti (ružová) sa nachádza vo vnútri klinovej kosti, ktorá bola digitálne čiastočne odstránená. Avšak výtlačok krčnice je rozoznateľný.

Množstevná jednotka
ks
MP1630

MP1630 - Vedľajšie nosové dutiny

596,40 Eur s DPH Len na objednanie

ks