Maternica fibroidná

Maternica fibroidná

Objednávacie číslo: 4113.UT004

Produkt je na objednávku. Napíšte nám na info@helago-sk.sk alebo vyplnte formulár.

Viac ako nákup. Získavate servis a odborné poradenstvo. Spýtajte sa, ktoré produkty a ich kombinácie doporučujeme presne vám.

Gynekologický trenažér je vysoko realistickou simuláciou ženských reprodukčných orgánov. Je vyrobený z veľmi realistického materiálu, ktorý umožňuje lekárom precvičovať každodenné postupy ako pohmat oboma rukami, cytologické stery a použitie kovového zrkadla. 

Gynekologický trenažér má unikátny nacvakávací systém, ktorý užívateľovi umožňuje rýchlo a jednoducho vymeniť maternice rôznych veľkostí a patológií. 

Sponka má jednoduchý a efektívny dizajn. Jej flexibilita umožňuje pohyb maternice na hlavných väzoch maternice pri posúvaní maternice v priebehu pohmatu oboma rukami. Ak chcete vymeniť maternicu, jednoducho otočte model, odskrutkujte sponu zozadu, vymeňte maternicu a znovu pripevnite sponu. 

Trenažér má sedem rôznych materníc. Sú duté, malé, stredné, veľké, s cystou na vaječníku, fibroidné a zaklonené. Veľmi realistický charakter konečníka na gynekologickom trenažéri umožňuje, najmä študentom, cítiť blízkosť čriev a pôrodného kanála.

Odolné

  • Gynekologický trenažér je vyrobený z veľmi mäkkého, vysoko elastického a veľmi odolného materiálu.

Ľahko sa čistí

  • Modely sa ľahko čistia a pri dodržiavaní jednoduchých pokynov k údržbe zaručujú, že dlho vydržia.

Ľahká oprava

  • Ak dôjde k náhodnému poškodeniu, oprava je jednoduchá.
Pôrodníctvo, gynekológia - filter
Bežné gynekologické a pôrodnícke úkony
Množstevná jednotka
ks
Děloha fibroidní

Maternica fibroidná