MP1930 - Povrchová a hlboká štruktúra chodidla a distálneho konca nohy

MP1930 - Povrchová a hlboká štruktúra chodidla a distálneho konca nohy

Objednávacie číslo: 4003.MP1930

1 797,60 Eur s DPH 1 498,00 Eur bez DPH

ks

Nákupom získate 524 Bodov
Viac ako nákup. Získavate servis a odborné poradenstvo. Spýtajte sa, ktoré produkty a ich kombinácie doporučujeme presne vám.

Tento 3D vytlačený model ukazuje povrchové a hlboké štruktúry distálneho konca nohy a chodidla. Trojhlavý sval lýtkový a šľacha je v zadnej časti nohy odstránená pre ukážku hlbokých svalov (m. tibialis posterior, m. flexor digitorum longus, m. flexor hallucis longus). V tesnej blízkosti prechádza nervus tibialis. Zadná holenná tepna je ukázaná po vnútorné a vonkajšie plantárne vetvy na úrovni m. flexor retinaculum. Počiatok svalu m. hallucis brevis je odstránený pre detailný pohľad na cievny a nervové vetvy.

Veľká saféna je v modeli zachovaná a tiahne sa po chrbtovej strane žilným oblúkom. Predné svaly lýtkové odstránené pre demonštráciu: medzikostnej membrány; prednej holennej tepny; hlbokého fibulárneho nervu; šľachy m. tibialis anterior, m. extensor hallucis longus; šlacha musculus extenzor digitorum longus bola zachovaná a vedie hlboko do m. extensor retinaculum. Predná holenná tepna sa tiahne cez a. dorsalis pedis do oblúkovitej tepny a dorzálnych záčlenkových tepien. Chrbtové mezikostné svaly sú odstránené pre ukážku vetvenia plantárnych mezikostných svalov.

Na bočnej strane modelu nájdeme svaly a šľachy m. fibularis longus a m. fibularis brevis. V tesnej blízkosti m. fibularis brevis vidíme šlachu m. extenzor digitorum longus priliehajúcu k musculus fibularis longus a vstupujúcu do plosky chodidla, kde začínajú m. digiti minimi.

Hlbšie pod povrchovou štruktúrou nájdeme distálne bercové väzy, vrátane predných a zadných tibiofibulárních väzov, calcaneofibulárnych väzov, chrbtových a zadných talonaviculárnych väzov a deltový väz.

Množstevná jednotka
ks
MP1930

MP1930 - Povrchová a hlboká štruktúra chodidla a distálneho konca nohy

1.797,60 Eur s DPH Len na objednanie

ks