MP1920 - Chodidlo - Povrchová a hlboká skladba distálnej nohy a chodidla

MP1920 - Chodidlo - Povrchová a hlboká skladba distálnej nohy a chodidla

Objednávacie číslo: 4003.MP1920

1 608,00 Eur s DPH 1 340,00 Eur bez DPH

ks

Nákupom získate 469 Bodov
Viac ako nákup. Získavate servis a odborné poradenstvo. Spýtajte sa, ktoré produkty a ich kombinácie doporučujeme presne vám.

Tento 3D vytlačený model znázorňuje povrchovú a hlbokú skladbu distálnej nohy a chodidla. V zadnej časti bolo povrchové svalstvo a neurovaskulárne štruktúry odstránené pre lepšiu viditeľnosť tendocalcaneous a calcaneous. V strednej časti nájdeme šľachy ibialis posterior a flexor digitorum longus hlboko vo fascii. Tie sa pripájajú k flexor hallucis longus a potom k flexor retinaculum (viditeľný na modeli) v stredu chodidla. Svaly hallucis, stredný flexor hallucis brevis a flexor digitorium brevis na mediálnej strane nohy.

Na chrbte chodidla nájdeme horné a dolný extensor retinacula spolu so svalmi spojujúcimi distálne svaly nohy. Predná holenná tepna je viditeľná k tepne dorsalis pedis. Hlbšie pri týchto dlhých šľachách nájdeme m. extensor hallucis, m. extensor digitorium brevis a tiež chrbtové mezikostné svaly. Z bočnej strany môžeme pozorovať oba, m. fibularis longus a m. fibularos brevis na predkolennej fascii, spolu so šľachami, ktoré pokračujú hlbšie do horného a dolného retinákula fibuly. Na postrannom kraji nohy je viditeľný sval m. abductor digiti minimi.

Množstevná jednotka
ks
MP1920

MP1920 - Chodidlo - Povrchová a hlboká skladba distálnej nohy a chodidla

1.608,00 Eur s DPH Len na objednanie

ks