A20/2 - Didaktická lebka na krčnej chrbtici, 4 časti

A20/2 - Didaktická lebka na krčnej chrbtici, 4 časti

Objednávacie číslo: 4004.1000048

492,00 Eur s DPH 410,00 Eur bez DPH

ks

Nákupom získate 144 Bodov
Viac ako nákup. Získavate servis a odborné poradenstvo. Spýtajte sa, ktoré produkty a ich kombinácie doporučujeme presne vám.

S týmto modelom lebky človeka od spoločnosti 3B Scientific si môžete byť istí, že máte model lebky najvyššej kvality na trhu. Je dôkladne ručne vyrobená z nerozbitného plastu za použitie 19 odlišných farieb pre znázornenie tvarov a vzťahov rôznych kostných doštičiek lebky.

Model je odliatkom z originálnej ľudskej lebky a zobrazuje absolútne presné znázornenie štrbín, otvorov, výbežkov a švov. Okrem toho tato replika ľudskej lebky je flexibilne namontovaná na krčnej chrbtici (C1, C2 a C7 sú sfarbené) pre lepšiu ukážku ich vzťahov. Aby bola táto demonštrácia kompletná, didaktický model tiež zobrazuje zadný mozog, miechu, miechové nervy krčnej chrbtice, stavcové tepny, bazilárnu tepnu a tiež zadné mozgové tepny.

Plastovú lebku je možné odňať z jej stojanu a je možné ju ľahko rozobrať na hornú časť lebky, bázu a dolnú čeľusť. Je možné tiež ukázať prirodzený pohyb, pretože dolná čeľusť lebky je flexibilne namontovaná na pružine.

Tento didaktický model ľudskej lebky od spoločnosti 3B Scientific pridáva vašej učebni či ordinácii na hodnote a je skvelou pomôckou pre výučbu anatómie ľudskej lebky.

  • Vysoko kvalitný originálny odliatok ľudskej lebky
  • Lebka je ručne vyrobená z tvrdého nerozbitného plastu
  • Vysoko presná reprezentácia štrbín, otvorov, výbežkov, švov, atď.
  • Možno rozložiť na hornú časť lebky, bázu lebečnú a dolnú čeľusť
  • Dolná čeľusť lebky je namontovaná na pružine pre jednoduchú ukážku prirodzeného pohybu

Rozmery: 17,5 × 17,5 × 30 cm
Hmotnosť: 1,4 kg

Kosti - filter
Lebky
Množstevná jednotka
ks
A20/2 - Didaktická lebka na krční páteři, 4 části

A20/2 - Didaktická lebka na krčnej chrbtici, 4 časti

492,00 Eur s DPH Len na objednanie

ks